LUKA MODRIĆ O NAJDRAŽEM GOLU U DRESU ZRINJSKOG: "Bilo je to protiv Sarajeva, navijači su slavili rođendan..."

Luka Modrić upisao je 135. nastup za reprezentaciju Hrvatske, a tim povodom HNS je organizovao specijalnu pres-konferenciju na kojoj je vezista Real Madrida odgovarao na pitanja rodbine, bliskih prijatelja i nekadašnjih saigrača.

  • Sport

  • 30. Mar. 2021  30. Mar. 2021

  • 0

Jedno od pitanja postavio mu je Davor Landeka, nekadašnji saigrač iz Zrinjskog, a danas član aktuelnog lidera Prve lige FBiH HŠK Posušje.

Landeka je pitao Modrića koje ga uspomene vežu za Zrinjski i Mostar.

"Tu je krenula moja profesionalna karijera. Za Mostar i Zrinjski me veže puno lijepih uspomena, od pažnje koju su mi poklonili navijači i ljubitelji Zrinjskog do stvaranja prijateljstva", rekao je Modrić pa odgovorio na pitanje koji mu je najdraži gol u dresu "Plemića".

Nije se dvoumio.

"Utakmica protiv Sarajeva kada smo slavili sa 2:1. Postigao sam pogodak, i to na rođendan navijača Zrinjskog", prisjetio se Modrić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...