OGLASIO SE SRĐAN MANDIĆ: "Faruk Kapidžić, u saradnji s HDZ-om, ne dozvoljava rekonstrukciju vodovoda, ovo je konačni dokaz namjera SDA!"

Mandić je naglasio da će oni kopati i postavljati cijevi, a odgovornima je poručio da ih pokušaju zaustaviti ako mogu.

  • Politika

  • 30. Mar. 2021  31. Mar. 2021

  • 6

Načelnik Općine Centar, Srđan Mandić, oglasio se danas na svom Facebook profilu. Mandić je, naime, sa javnošću podijelio dokument koji je stigao od federalnog ministarstva prostornog uređenja, prema kojem je onemogućena rekonstrukcija vodovoda u ulici Mis Irbina u Sarajevu.

"Evo kako u praksi izgleda djelovanje Faruka Kapidžića i njegove tzv. zaštite Istorijskog urbanog krajolika. U saradnji sa HDZ ministrom ne dozvoljavaju rekonstrukciju vodovodne mreže u Ulici Mis Irbina. 27.01. smo podnijeli zahtjev, 15.03. nas prepuštaju Kapidžiću", napisao je Mandić.

Naveo je da su jasne namjere koje ima SDA.

"Ovo je vrhunac drskosti i konačni dokaz namjera SDA. Nakon što su nas ostavili bez vakcina, sada nam oduzimaju pravo na dotok vode", kazao je on.

Mandić je naglasio da će oni kopati i postavljati cijevi, a odgovornima je poručio da ih pokušaju zaustaviti ako mogu.

Drage sugrađanke i sugrađani, stanovnici Opštine Centar, Evo kako u praksi izgleda djelovanje Faruka Kapidžića i...

Posted by Srđan Mandić on Utorak, 30. March 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...