TADA SE I STADE DE FRANCE NJEMU NAKLONIO: Prisjetimo se fantastičnog gola Edina Džeke u Parizu (VIDEO)

U oktobru 2011. godine odmjerili smo snage s Francuskom u ključnoj utakmici za odlazak na Evropsko prvenstvo.

  • Sport

  • 31. Mar. 2021  31. Mar. 2021

  • 1

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras od 20:45 sati na stadionu Grbavica igra drugi meč kvalifikacija za Mundijal.

Nakon što smo u Helsinkiju remizirali sa selekcijom Finske (2:2), danas će bh. reprezentativci ugostiti moćnu Francusku, koja je, ujedno, aktuelni svjetski prvak.

O selekciji koja u svojim redovima ima asove poput Kyliana Mbappea, Antoinea Griezmanna, Paula Pogbe... suvišno je trošiti riječi, međutim Ukrajina je pokazala da se i Francuzima na neki način može parirati.

Bit će ovo, ujedno, prvi meč nas i Francuza poslije devet i pol godina.

U oktobru 2011. godine odmjerili smo snage u ključnoj utakmici za odlazak na Evropsko prvenstvo, nakon 90 minuta igre bilo je 1:1, a jedini gol za naš nacionalni tim postigao je Edin Džeko.

Taj Džekin gol bio je jedan od njegovih najljepših u dresu BiH.

(Sportske.ba)    

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...