DŽEKO OTPUSTIO KOČNICE: "Znao sam da neće svirati penal, ne znam koliko je zaslužena pobjeda"

Nakon minimalnog poraza od Francuske, komentar na suđenje dao je i kapiten bh. tima Edin Džeko.

  • Sport

  • 01. Apr. 2021  01. Apr. 2021

  • 0

"Svaki poraz donosi razočarenje. Ne znam koliko su zasluženo slavili. Remi je bio najrealniji. Lloris je jednu sjajnu priliku odbranio. Ne znam je li bio penal, ali znao sam da ga neće svirati. Onaj faul što nije svirao na meni, sigurno bi svirao na drugoj strani. Sudija je mogao bolje, ali ne trebamo se žaliti, pružili smo sjajan otpor Francuzima. Sve u svemu, taktički smo odigrali vrhunsku utakmicu. Žao nam je što šef nije bio s nama, pripremio je utakmicu na najbolji način", rekao je Džeko i dodao:

"Rezultat u Ukrajini govori da nikoga nije lagano pobijediti. U svaku utakmicu moraš ići 100 posto. Nažalost, imamo jedan bod, ali zadovoljan sam, jer smo pokazali kvalitet."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...