HOROR U KALIFORNIJI: U pucnjavi ubijene četiri osobe, među njima i dijete, pogledajte snimke s lica mjesta (VIDEO)

U pucnjavi u Orangeu u Kaliforniji ubijene su četiri osobe, uključujući i dijete. Za sada neidentificirani napadač pucao je u srijedu navečer na poslovnu zgradu u gradu.

  • Hronika

  • 01. Apr. 2021  01. Apr. 2021

  • 0

"Večeras oko 17:30 sati policajci su stigli na mjesto događaja u trenutku kada se odvijala pucnjava", rekla je poručnica Jennifer Amat.

"Jedan policijski službenik otvorio je vatru, a osumnjičeni je prevezen u bolnicu", dodala je Amat ne navodeći nikakve druge podatke o osumnjičenom, njegovom motivu ili o četiri žrtve, piše CNN.

"Nismo imali ovakav incident u gradu Orangeu od 1997. godine. Radi se o velikoj tragediji za žrtve, njihove porodice, našu zajednicu i našu policijsku upravu", rekla je poručnica.

Kalifornijska zastupnica Katie Porter kazala je kako ona i njezin tim prate situaciju.

"Izuzetno sam uznemirena zbog izvještaja o masovnoj pucnjavi u okrugu Orange. U mislima su mi žrtve i njihovi najmiliji", napisala je na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...