ĐOKOVIĆEV OTAC BIJESAN NA FEDERERA: "Znate li šta je napravio mom sinu prije 15 godina? Odmah sam znao da NIJE DOBAR ČOVJEK"

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića, po ko zna koji put u posljednje vrijeme obračunao se sa zapadnim medijima, a ovaj put i s Rogerom Federerom.

  • Sport

  • 02. Apr. 2021  03. Apr. 2021

  • 0

"Očito je da strani mediji nemaju baš najbolje mišljenje o nama i da im stalno nešto smetamo. Iskreno, ni ja ne želim biti dio tog njihovog svijeta. Nekako mi se čini da je taj njihov svijet izokrenut", rekao je Đokovićev otac gostujući na K1 televiziji.

"Meni je žao što stranim medijima ne odgovaraju moje izjave, ali ja govorim samo istinu. Oni toliko blate Novaka i pričaju ogavne stvari o njemu. Ovo što ja odgovaram je samo 0.01 posto oštrije u odnosu na to kako se oni ponašaju prema tom šampionu kojega više neće taj svijet imati", kazao je i otkrio kako više ne gleda njegove mečeve.

altFoto: Srđan Ilić/PIXSELL

"Ne gledam. Sad sam finale Australian Opena gledao možda par minuta. Što radim? Blejim okolo. Samo čekam da se završi set, pa da mi jave. Dijana, moja supruga, gleda, žene su jače od nas", rekao je pa je nekoliko riječi posvetio Federeru.

“Prije jedno 15 godina on je napao mog sina dok je bio mlad, imao je 18 ili 19 godina i znao je da dolazi neko ko će biti bolji od njega. Rekao sam tada da je on veliki šampion, najbolji u to vrijeme, ali koliko je veliki šampion, toliko nije dobar čovjek”, završio je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...