POSLASTICA ZA LJUBITELJE UFC-a: Treći okršaj Poiriera i McGregora u oktagonu najavljen za 10. juli

Ovome se svakako najviše raduje šef UFC-a Dana White, koji se nada da će do jula ove godine moći organizovati ovaj "event" pred publikom.

  • Sport

  • 02. Apr. 2021  03. Apr. 2021

  • 0

Dustin Poirirer je potpisao ugovor sa treću borbu protiv Conora McGregora, iako još uvijek nije poznato da li je irski borac potpisao ugovor.

Ipak, čini se kako je to samo pitanje formalnosti, jer je ranije McGregor više puta izjavljivao da želi novi meč sa Poirierom.

Ovome se svakako najviše raduje šef UFC-a Dana White koji se nada da će do jula ove godine moći ovaj event organizovati pred publikom.

Podsjećamo, McGregor će tražiti osvetu za žestok nokaut koji je doživio od Poiriera u januaru ove godine u Abu Dhabiju na UFC-u 257.

Inače, njihov prvi dvoboj u oktagonu desio se davne 2014. godine kada je nokautom u prvoj rundi slavio McGregor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...