PUNI KONTEJNERI NOVI POVOD SNSD-u ZA PORUKU STANIVUKOVIĆU: "Manipulišete narodom, nađite rješenje za smeće!"

“Još jednom Vas pozivamo da u svoje političke igre ne uvlačite narod, građane Banjaluke i da nađete rješenje i za odvoz smeća i sve druge probleme, jer Vi ste gradonačelnik, odnosno izvršna vlast”, dodaje se u saopštenju.

  • Politika

  • 02. Apr. 2021  03. Apr. 2021

  • 0

Banjalučki Gradski odbor SNSD-a saopštio je večeras da su zlonamjerne tvrdnje gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da je “grad zatrpan smećem zbog neusvajanja budžeta i da će se pogoršati higijena u gradu”.

“Prljavo je jedino to da se koristite svim sredstvima kako biste pokušali da nametnete krivicu odbornicima partija koje čine većinu u Banjaluci. Da vam je briga o građanima i grad na prvom mjestu, ne biste dozvolili smeće na banjalučkim ulicama. Svjesno i namjerno i dalje manipulišete narodom”, poručili su Stanivukoviću iz banjalučkog SNSD-a.

Iz Gradskog odbora SNSD-a navode da su ubjeđeni da bi preduzeća zadužena za higijenu grada nastavila da rade svoj posao dok se ne riješi situacija oko budžeta, kao i da je svima poznato da odvoz smeća iz domaćinstava neće stati, jer građani plaćaju tu uslugu.

“Još jednom Vas pozivamo da u svoje političke igre ne uvlačite narod, građane Banjaluke i da nađete rješenje i za odvoz smeća i sve druge probleme, jer Vi ste gradonačelnik, odnosno izvršna vlast”, dodaje se u saopštenju.

Iz banjalučkog Gradskog odbora SNSD podsjećaju da je skupštinska većina nudila gradonačelniku nekoliko puta da se razgovara i dogovara na temu gradskog budžeta, koji je, kako su ocijenili, bio ozbiljan, dobar i sadržavao sve ono što je potrebno za funcionisanje grada, ali da je Stanivuković to odbio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...