PREDSJEDNIK GRADSKOG ODBORA PDP-a O DERNEKU IZ VIKENDICE: “Možda je na žurci bilo više članova SNSD-a nego PDP-a, vidjećemo šta će pisati u zapisniku policije”

- Nisam sinoć bio na žurci u Dijelovima, ne znam šta se tamo dešavalo, ali šta god da je bilo, to nema nikakve veze sa PDP-om - rekao je za "Srpskainfo" Slaviša Marković, predsjednik Gradskog odbora ove stranke u Bijeljini.

  • Društvo

  • 03. Apr. 2021  03. Apr. 2021

  • 0

- Neka organi Republike Srpske rade svoj posao i neka svako odgovara za ono za šta je kriv, ne samo u ovom slučaju nego i u svemu drugom - dodao je Marković komentarišući priču o korona-žurci, za koju je, tvrdi, čuo iz medija.

– Prvo treba da nadležni organi jasno utvrde šta se desilo. Možda je na toj žurci bilo više članova SNSD-a nego PDP-a, ja to ne znam, vidjećemo šta će pisati u zapisniku policije – kaže Marković.

Prema zvaničnoj potvrdi iz Policijske uprave Bijeljina, policija je sinoć u semberskom selu Dijelovi u jednoj vikendici i ispred nje zatekla 26 vrlo raspoloženih ljudi, koji su slavili uz muziku uživo i prilične količine alkohola i nisu se pridržavali nikakvih epidemioloških mjera. Kod jedne djevojke iz Srbije je nađena i droga.

Prema izvorima portala "Srpskainfo" bliskim istrazi, na ovoj žurci su se okupili visokorangirani članovi lokalnog PDP-a. Između ostalih i gradski odbornik Radosav Đokić i bivši narodni poslanik PDP-a Cvijetin Vilotić.

Cvijetin Vilotić se čak suprotstavio policiji. Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao skoro dva promila alkohola u krvi. Vilotić danas nije dostupan za novinare.

Kako nezvanično saznaje "Srpskainfo", upravo on je sinoć bio domaćin slavlja. Slavio je rođenje svog četvrtog djeteta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...