PORUKA ELMEDINA KONAKOVIĆA STRANAČKIM KOLEGAMA: "Suzdržite se od vulgarnosti i pretjeranih reakcija... NAVIDJELO IZLAZE KARDINALNE GREŠKE"

"Na greške ukazujte hrabro i otvoreno, kritikujte loša djela, bez korištenja pogrdnih i vulgarnih riječi", napisao je Konaković.

  • Mini market

  • 05. Apr. 2021  05. Apr. 2021

  • 1

Simpatizerima, članovima, a posebno izabranim zvaničnicima Naroda i pravde jutros se putem svog Facebook profila obratio Elmedin Konaković, lider ove stranke.

– Period borbe protiv Covida-19 veoma je težak. Bolest je opasna, a dodatne probleme stvara činjenica da neke životne navike potpuno mijenjamo. Zabrane i oprez su učinili svoje, dnevna rutina je potpuno drugačija. Dodatnu nervozu stvaraju dešavanja na prljavoj političkoj sceni.

Navidjelo izlaze kardinalne greške sistema, višegodišnjeg, upravo ono o čemu govorimo i protiv čega se borimo. Sistem u odgovorima na pitanja koja mora ponuditi, riga vatru, posebno na nas iz Naroda i pravde. Režimski mediji mijenjaju naslovnice svakih pola sata, slike su uglavnom naše i tekstovi pogrdni i izmišljeni. Znam da nije lako, ali mi ne smijemo na isti način odgovarati.

Simpatizerima, clanovima, a posebno izabranim zvanicnicima Naroda i pravde. Period borbe protiv virusa Covid 19 veoma...

Objavljuje Elmedin KonakovicNedjelja, 4. travnja 2021.

Suzdržite se od vulgarnosti i pretjeranih reakcija, iskreno vas molim. Na greške ukazujte hrabro i otvoreno, kritikujte loša djela, bez korištenja pogrdnih i vulgarnih riječi. To nas još jednom čini drugačijim od sistema protiv kojeg se borimo. Brojevi zaraženih u Kantonu Sarajevo padaju, a u drugim dijelovima BiH rastu. U svim je dijelovima naše domovine veoma važno da se pridržavate mjera.

Ne okupljajte se na većim skupovima, nosite maske i držite distancu. Naša borba se nastavlja još jače, istina će sigurno pobijediti. Hrabro i dostojanstveno - napisao je Konaković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...