BARCA SLAVI, PJANIĆ TUGUJE: Drama je trajala do 90. minute, pogledajte kako je Barcelona stigla na samo bod zaostatka do vodećeg Atletico Madrida

U posljednjem duelu 29. kola La Lige, Barcelona je dočekala Valladolid.

  • Sport

  • 06. Apr. 2021  06. Apr. 2021

  • 0

Konačan rezultat utakmice glasio je 1:0 za Katalonce.

U prvom poluvremenu Barcelona je imala veći posjed. Stvarali su nekoliko dobrih prilika, ali mreža Valladolida je mirovala.

S druge strane Valladolid je igrao hrabro, a u prvom poluvremenu imao je najbolju priliku kada je naš Kenan Kodro pogodio prečku. Kodro je bio starter u ovom meču i odigrao odličnu utakmicu. Teren je napustio u 85. minuti meča.

U nastavku, slična igra na terenu. Gosti su igrali veoma disciplinovano, dok je Barcelona tražila način da dođe do pogotka.

Od 79. minute gosti su igrali s igračem manje, jer je Piano dobio direktan crveni karton.

Do kraja utakmice, Barcelona dolazi do pogotka. Mrežu gostiju za velika tri boda zatresao je Dembele u 90. minuti utakmice. 

Barcelona je sada prišla lideru Atleticu na samo bod zaostatka.

U timu Barcelone naš Miralem Pjanić je i ovu utakmicu odgledao s klupe za rezervne fudbalere.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...