PUKLA BRUKA: Pogledajte kako je Vučić "uvjerio" voditelja TV Pinka da 2020. nije bilo izbora u Srbiji

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je, gostujući na TV Pink, vrlo uvjerljivo rekao da, kada je država prošle godine davala građanima po 100 eura, to nije bilo u svrhu izborne kampanje, jer zamislite, izbora nije ni bilo, na šta je voditelj Srđan Predojević zbunjeno zašutio.

  • Regija

  • 06. Apr. 2021  06. Apr. 2021

  • 0

Predojević je, naime, konstatovao da se u javnosti govori da, čim Vučić počne da dijeli “eure i vitamine”, odnosno neku pomoć, to znači da sprema neko iznenađenje i da će možda već najesen da raspiše neke izbore, aludirajući na najnoviju podjelu paketa s vitaminima penzionerima i novčane pomoći zaposlenima.

Predojević ga je upitao da li je on zaista u predizbornoj kampanji i da li sve ovo što radi, radi u tom cilju.

“Govorili su i prošle godine kada smo davali one helikopter-pare od po 100 evra svakom stanovniku Srbije. Jesu li rekli – biće izbori? Je l’ tako bilo, Srđane? Pa, je l’ tako bilo?”, upitao ga je Vučić, na šta je Predojević zbunjeno odgovorio: “Pa, jeste tako bilo.”

A Vučić ga je odmah potom pitao:

“Pa, jesu li bili neki izbori?”, što je voditelj prešutio, da li zbunjen ili iz straha da proturiječi predsjedniku Srbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...