KAKVA GREŠKA: Procurila fotografija Khloe Kardashian koju niko nije smio vidjeti, sprema se tužba…

Sliku je greškom objavila njena pomoćnica, zbog čega starletin PR tim uklanja sve tragove. Oni prijavljuju sve objave zbog kršenja autorskih prava.

  • Show

  • 07. Apr. 2021  07. Apr. 2021

  • 0

Khloé Kardashian (36) neugodno se iznenadila kada se tokom uskršnjih blagdana njena slika u bikiniju počela širiti društvenim mrežama. 

Na slici nosi minijaturni bikini leopardovog uzorka, kosa joj je svezana u rep, na licu nema šminke, dok struk izgleda nešto širi, a grudi nisu ni približno bujne kao na ostalim slikama.

Sliku je greškom objavila njena pomoćnica, zbog čega starletin PR tim uklanja sve tragove. Oni prijavljuju sve objave zbog kršenja autorskih prava, prenosi "Daily Mail".

24sata

Foto: Instagram

- Uređena fotografija u boji snimljena je tokom privatnog porodičnog okupljanja, a pomoćnica ju je greškom objavila na društvenim mrežama. Khloé izgleda lijepo, ali ona je vlasnica autorskih prava i, jednostavno, ne želi da internetom kruži snimak koji nije ni bio namijenjen za objavljivanje - rekla je Tracy Romulus, glavna direktorica marketinga za brend KKW.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...