SVE JOJ DOBRO STOJI: Severina u jarkožutoj haljini koju će mnoge žene poželjeti u svom ormaru (FOTO)

U pitanju je model srbijanske dizajnerice i stilistice Bojane Ugrešić u prekrasnoj, upečatljivoj i jarkoj nijansi žute boje, koju dizajnerica naziva Imperial Sun žutom (u prijevodu carsko sunce).

  • Žena

  • 07. Apr. 2021  07. Apr. 2021

  • 1

Severina je Uskrs provela u Splitu. Pjevačica vrijeme provedeno u svom rodnog gradu, koristi i za nezaobilaznu kafu na proljetnom suncu, koje smo jedva dočekali. Fotografijom koju je podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu, asocirala nas je upravo na - sunce.

Nema te odjevne kombinacije kojom Severina neće privući pažnju, ali ova je bila uistinu posebna zahvaljujući fantastičnoj boji haljine koju je nosila, piše Zadovolljna.hr.

U pitanju je model srbijanske dizajnerice i stilistice Bojane Ugrešić u prekrasnoj, upečatljivoj i jarkoj nijansi žute boje koju dizajnerica naziva Imperial Sun žutom (u prijevodu carsko sunce).

Haljinu s visokim prorezom koja je u donjem dijelu plisirana, pjevačica je, umjesto sa štiklama, mudro spojila s tenisicama i tako dobila efektnu, ali i jako udobnu dnevnu kombinaciju.

Odabrala je tenisice u neutralnoj bijeloj boji. S njima je uskladila i modne dodatke odabravši bijelu torbu i sunčane naočale s bijelim okvirom.

Odabrala je tenisice u neutralnoj bijeloj boji. S njima je uskladila i modne dodatke odabravši bijelu torbu i sunčane naočale s bijelim okvirom.

Ljubiteljice haljina ne mogu ostati imune na prizor nekog dobrog modela u street style kombinacijama, a za ovako efektnom haljinom okrenuli bi se i oni koji ih možda uopće ne nose. Upravo to dokazuje moć boje i upečatljivih nijansi u modnim izdanjima.

U galeriji pogledajte nekoliko haljina u žutoj boji po uzoru na Severinu koje smo izdvojili za vas.

alt (Foto: Zara)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...