OD OVOG MOŽE SRCE STATI: Jedna od najljepših sportašica skinula se do kraja na plaži

Lucia Lachkovic Javorčeková bivša je državna prvakinja u biciklizmu, ali ta Slovakinja odmaknula se od sporta od kojeg se nije obogatila, već je zakoračila u influensere i danas sa dva miliona pratilaca zarađuje objavljujući fotografije. I to - odabrane fotografije...

  • Sex i grad

  • 08. Apr. 2021  09. Apr. 2021

  • 0

Popularnost je stekla ta nekadašnja biciklistica fotografijama u kojima je oskudno ili nikako odjevena i naravno brojke samo rastu.

Nedavno je objavila session na jednoj plaži i tu već "zapalila" fanove, ali to je samo "varijacija na temu".

Inače, ta je 30-godišnjakinja nedavno otvorila i profil na OnlyFansu, stranici za "odrasle" na kojoj naplaćuje ulaz i na kojoj dariva posjetioce totalno "otkrivenim sadržajima".

alt

alt

alt

alt

alt  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...