EVROPSKA LIGA: Penal odlučio pobjednika na Maksimiru, dva gola u dramatičnom finišu u Londonu (VIDEO)

Dinamo Zagreba nema pozitivan rezultat nakon meča protiv Villareala, dok Arsenal nije uspio pobijediti Slaviju iz Praga.

  • Mini market

  • 08. Apr. 2021  09. Apr. 2021

  • 0

Modri su na Maksimiru dočekali Villareal, a na kraju je odlučio penal iz finiša prvog poluvremena kada je Livakovića matirao Moreno za konačnih 0:1.

Kaznenom udarcu je prethodila neopreznost Tehophilea-Catherinea kojeg je pogodila lopta u ruku.

Inače, i na ovom meču još jednu dobru partiju pružio je Livaković koji je imao niz odličnih odbrana.

U Londonu na meču Arsenala i Slavije viđen je poprilično dramatičan finiš sa dva gola. Završeno je 1:1.

Topnici su propustili dvije koloslane šanse preko Lacazettea i Aubameyanga, a do vodstva su stigli preko Pepea u 86. minuti poslije kontre.

Hrabri gosti iz Praga se nisu predavali pa su u duboko u sudijskoj nadoknadi preko Holesa stigli do zasluženog izjednačenja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...