TARIK JE S PRAVOM LJUBOMORAN: Zgodna Lejla Filipović i danas izgleda senzacionalno, otkrila je tajnu savršenog izgleda...

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović odgovorila je fanovima na Instagramu na brojna pitanja.

  • Estrada

  • 09. Apr. 2021  09. Apr. 2021

  • 0

Sljedbenike na Instagramu su najviše zanimale beauty rutine nekadašne misice. Na pitanje je li imala kakvih operativnih korekcija, kao i ranije do sada, nije imala problem o tome pričati.

"Nos sam operirala prije 20 godina. Nisam to napravila radi devijacije septuma nego isključivo iz estetskih razloga. Nije dirana kost, samo je prednji dio sužen i podignut', pojasnila je Lejla. Inače je bila jedna od prvih Hrvatica koja je operirala nos. Ranije je izjavila da si povremeno priušti kombinaciju hemijskog pilinga i mezoterapije i iontoforeze ili mikrodermoabrazije i mezoterapije.

Otkrila je i kako održava liniju. Rekla je da ima jako dobru genetiku i zahvalnu građu. "Zadnjih par godina pazim što jedem, ali nisam nikad bila na dijeti. Poprilično sam neredovita u vježbanju i moram ozbiljno poraditi na tome", napisala je Lejla.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...