ZA NJU TRUDNOĆA NIJE "DRUGO STANJE": U osmom mjesecu graviditeta osvojila zlato u taekwondou (VIDEO)

"To mi je privilegija. Odlučila sam da pokušam poslije nekoliko treninga i osjećam se zaista dobro", poručila je Idres nakon takmičenja.

  • Šareni svijet

  • 09. Apr. 2021  10. Apr. 2021

  • 0

Aminet Idres takmičila se u kategoriji pomsae u taekwondou i uspjela je da osvoji zlatnu medalju iako je, takoreći, pred porođajem.

"To mi je privilegija. Odlučila sam da pokušam poslije nekoliko treninga i osjećam se zaista dobro", poručila je Idres nakon takmičenja i dodala:

"Prije nego što sam ostala u drugom stanju, uvijek sam uživala u treningu, tako da sa trudnoćom nije izgledalo drugačije".

.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...