UZNEMIRUJUĆI PRIZORI NA MJESTU SAOBRAĆAJNE NESREĆE U KRAJINI: Jedna osoba je smrtno stradala... (FOTO)

Od siline udarca na automobilima je pričinjena velika materijalna šteta, a Audi Q7 čiji je vozač smrtno stradao, završio je prevrnut na stranu.

  • Hronika

  • 09. Apr. 2021  10. Apr. 2021

  • 0

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se u poslijepodnevnim satima u Cazinu na magistralnom putu Cazin-Bihać.

Kako se saznaje, u nesreći u cazinskom naselju Kličići su učestvovala dva automobila marke Audi Q7 i BMW, nakon čega je jedna osoba smrtno stradala dok su preostale povrijeđene.

Od siline udarca na automobilima je pričinjena velika materijalna šteta, automobil Audi Q7 čiji vozač je smrtno stradao, završio je “na boku”.

Informaciju o teškoj nesreći u ovom dijelu Krajine za Hayat.ba je potvrdio Ale Šiljdedić, glasnogovornik MUP-a USK.

"Nesreća se dogodila u 17:40. Mogu potvrditi da ima stradalih i povrijeđenih osoba. Za sada ne znamo pod kojim okolnostima je došlo do ove strašne nesreće. Naše ekipe su na terenu i u toku je uviđaj", kazao je za  Šiljdedić.

Više informacija će biti poznato nakon uviđaja koji je u toku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...