MANDIĆ NE "SPUŠTA LOPTU": "SDA-ovcima se neću izviniti, oslobodili smo se političkog mafijaštva..." (VIDEO)

Načelnik općine Centar Srđan Mandić na meti je kritika zbog izjave da je izborom nove gradonačelnice Benjamine Karić “oslobođeno Sarajevo”.

  • Mini market

  • 09. Apr. 2021  10. Apr. 2021

  • 2

Mandića su s pravom pitali od koga se to Sarajevo oslobodilo danas, 25 godina nakon agresije.

Sad je Mandić to pokušao objasniti na TVSA.

“Izvinjavam se i javno svima koje je moja izjava na bilo koji način povrijedila, posebno mojim saborcima. Ali, Kantonalnom odboru SDA-u neću! Oni i njihovi kadrovi su obrukali ovaj grad načinom na koji su postavili Skaku za gradonačelnika. Sarajevo je oslobođeno političkog mafijaštva”, rekao je Mandić.

“Ja sam ’92. godine imao nepunih 20 godina i stavio sam se u funkcio odbrane grada i imao sam sreću, za razliku od brojnih drugih, da preživim. Ako su se moji saborci osjećaju ugroženo, izvinjavam se. Ali, želim da kažem da smo se borili za Sarajevo u kojem neće biti političke trgovine, političkom mafijaštva. Za to se nismo borili, da nam se otima osnovno pravo a to je pravo izbora”, rekao je Mandić.

Podsjetio je da je Skaka izabran kriminalno što se moglo čuti u snimku o aferi “Asim”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...