BRIGA NJEGA ZA NAROD: Dok su građani protestovali ispred Skupštine, evo šta je radio Vučić i ekipa...

...svratili u Beograd na vodi.

  • Regija

  • 10. Apr. 2021  10. Apr. 2021

  • 1

Zna on gde će. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić svratio je u svoj omiljeni kraj Beograd na vodi i riješio da malo odobrovolji narod, te je najavio popuštanje epidemioloških mjera i otvaranje restorana i kafića. Za to vrijeme, narod ispred skupštine se digao na "Ekološki ustanak" i protestuje.

On je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj se vidi da objeduje u društvu premijerke Ane Brnabić i ministra Siniše Malog, uz komentar kojim najavljuje popuštanje mjera u zemlji, piše Direktno.rs.

- Divan dan u Beogradu. Posle napornih sastanaka, nešto između doručka i ručka sa prijateljima, na prelepoj beogradskoj Promenadi. Istovremeno, verujem da ćemo uskoro moći da otvorimo sve restorane i kafiće na nivou cele Srbije. Disciplinom i odgovornošću smo to zaslužili, a naša ekonomija mora da živi i da bude među najbrže rastućim u Evropi. Napred Srbijo! - napisao je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...