KORONA DERNEK U CENTRU ZAGREBA: Hitovi Mate Bulića odjekivali Cvijetnim trgom (VIDEO)

Pandemija koronavirusa u Hrvatskoj ne jenjava, ali to nije spriječilo brojne Zagrepčane i Zagrepčanke da se okupe u centru grada i zabavljaju kao da uvedene epidemiološke mjere ne postoje.

  • Regija

  • 11. Apr. 2021  

  • 0

Brojni hrvatski mediji prenijeli su atmosferu sa Cvjetnog trga. Pjevalo se, pilo i zabavljalo kao da je koronavirus prošlost ili se trenutno i ne dešava. A daleko je od toga. U Hrvatskoj je tako jučer zabilježeno 2535 novih slučajeva zaraze, od toga u Zagrebu 594.

Kao građanin osjećam se kao idiot, a sve mjere ispadaju farsa i licemjerje. Izlaske i druženja volim i nedostaju mi, ali ovaj prizor sa više stotina ljudi zbijenih na jednom mjestu, koji pjevaju uz glasnu muziku, zaista je opasan i nepošten prema ljudima kojima nije dopušteno da rade isto to. Mislim na muzičare i održavanje koncerata. A o širenju zaraze da i ne govorim”, kazala je jedna od Zagrepčanki koja se tu zadesila za Novu.rs.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...