IZETBEGOVIĆ ČESTITAO DAUTOVIĆU: "Siguran sam da ćeš opravdati povjerenje građana"

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović čestitao je Kenanu Dautoviću izbornu pobjedu u Travniku.

  • Vijesti

  • 11. Apr. 2021  12. Apr. 2021

  • 5

- Siguran sam da će podršku glasača opravdati predanim i plodotvornim radom za dobrobit Travnika i svih njegovih građana. Zahvaljujem se Travničankama i Travničanima jer su dali povjerenje kandidatu SDA prepoznavši program naše stranke kao garant za siguran put ka daljem razvoju Vezirskog grada.

Ovaj izborni rezultat dokaz je da su rad, znanje, iskustvo i ozbiljan tim garant uspjeha, te da je takav rad SDA putokaz za budućnost svima onima koji žele dobro Bosni i Hercegovini – objavljeno je na profilu Bakira Izetbegovića na Facebooku.

U međuvremenu se oglasio i Kenan Dautović koji je uvjerljivo porazio rivala iz  Koalicije "Naša travnička priča" koju čine tri stranke: Narod i Pravda, Socijaldemokratska partija i Naša stranka.

- Proglasili smo pobjedu. Bit ću novi načelnik Travnika sa solidnom razlikom i osvojio sam 6.826 glasova, dok je za mog konkurenta glasalo 5.340 stanovnika Travnika.

-Sad se čeka Centralna izborna komisija BiH da saopći konačne rezultate. Ja ću biti načelnik svih građana Travnika bez obzira na vjeru i naciju – kazao je Kenan Dautović.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...