MUŠKARCIMA NE DA MIRA: Zanosna Jennifer Lopez objavila nove foke sa snimanja filma, ima i važnu poruku

Sada je J. Lo odlučila pokazati kako to izgleda "iza kamere"...

  • Show

  • 12. Apr. 2021  12. Apr. 2021

  • 0

Latino diva Jennifer Lopez boravi već neko vrijeme u Dominikanskoj Republici, gdje snima romantičnu komediju "Shotgun Wedding", a kako se čini, tako će ostati još neko vrijeme. Sada je J. Lo odlučila pokazati kako to izgleda "iza kamere", a pritom je naglasila da za nju vikend ne postoji, odnosno da radi i danima kada se većina ljudi odmara.

"Keep calm i radi za vikend", poručila je Jennifer uz seriju fotografija na kojima se vidi kako sjedi na stepenicama te neumorno traži savršen ugao snimanja savršenog selfieja. U oznakama je istaknula da takvim životom žive producenti te da radi na filmu "Shotgun Wedding".

Ubrzo je objavila još jednu sličnu objavu, poziravši u terenskom automobilu, dala je naslutiti da je dugačkom danu i vikendu došao kraj. Poslala je tom prilikom poseban pozdrav svim svojim saradnicima koji su bili uz nju za vikend. Iako su iza nje naporni dani, J. Lo je našla snage i uputila osmijeh u kameru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...