DODIK RASPUSTIO TRI OPŠTINSKA ODBORA: Odrekao se i bivšeg ministra zdravlja u Vladi RS-a, koji je bio na čelu SNSD-a u...

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik donio je odluke o raspuštanju opštinskih odbora ove stranke u Tesliću, Han-Pijesku i Berkovićima zbog loših izbornih rezultata na lokalnim izborima prošle godine.

  • Politika

  • 12. Apr. 2021  12. Apr. 2021

  • 0

Za privremenog predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Teslić imenovan je Dalibor Panić, Opštinskog odbora Han-Pijesak Janko Golijan, dok je za predsjednika Opštinskog odbora ove stranke Berkovići imenovan Milovan Škrba, saopšteno je iz SNSD-a.

Imenovani su i članovi privremenih opštinskih odbora SNSD-a za sve tri opštine.

Privremeni predsjednici opštinskih odbora, zajedno sa privremenim opštinskim odborima, imaju obavezu da u roku od šest mjeseci provedu unutarstranačke izbore u svojim opštinskim organizacijama.

Zanimljivo je da je u Tesliću predsjednik Opštinskog odbora bio bivši ministar zdravlja Dragan Bogdanić i da je SNSD u tom gradu gubio izbore na lokalnom nivou, a dobijao kada su u pitanju opšti izbori.

(BN TV/Srna) 

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...