NOVI SNIMAK POLICIJSKOG NASILJA: Mostarac tvrdi da je policija pretukla njegovog maloljetnog sina (VIDEO)

Nakon što je objavljen snimak na kojem se vidi kako policajci brutalno tuku jednog mladića, situacija u Mostaru se ne smiruje, a tamošnjim medijima javio se čitalac koji tvrdi da je policija pretukla njegovog maloljetnog sina.

  • Društvo

  • 12. Apr. 2021  13. Apr. 2021

  • 1

Čitalac, koji je želio da ostane anoniman, portalu "Bljesak.info" poslao je snimak koji prikazuje privođenje jedne osobe, prilikom kojeg policajac udara tu osobu.

''Moj 14-ogodišnji sin i njegov prijatelj brutalno su pretučeni kad su uhvaćeni nakon tučnjave prošlog tjedna u kojoj nisu sudjelovali'', tvrdi čitalac.

On je dodao da su se zatekli na mjestu gdje se odigrala tuča i da su pretučeni ''i na ulici i u marici''.

''Neka vide kakva je naša policija. Nije dobio ni prekršajnu kaznu. Samo mu rekli da može ići. Ozlijeđen mu je lakat i vidljive su masnice od udaraca palicama po leđima'', rekao je otac pretučenog dječaka koji je prijavu protiv policijskih službenika podnio i Tužilaštvu i federalnoj upravi policije.

Podsjećamo, o brutalnosti policije bruji čitav Mostar nakon što se u javnosti pojavio snimak brutalnog premlaćivanja mladića zbog kršenja policijskog sata. Njega su pred zgradom pretukla dva policajca, koja su kasnije udaljena sa posla do okončanja postupka, a mladića su nakon prijave u stanici pustili da ide kući.

 Video

  •  

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...