EVROPSKI VELIKANI U STRAHU OD NOVE DOMINACIJE KATALONACA: Za ovog mladića prošle godine niko nije znao, a danas se procjenjuje na 400 MILIONA EURA

Mladi nogometaš Barcelone Pedro Gonzalez Lopez ili poznatiji kao Pedri igra svoju prvu sezonu u Barceloni i već je impresionirao cijeli svijet.

  • Sport

  • 12. Apr. 2021  13. Apr. 2021

  • 0

Tek mu je 18 godina, ali ove je sezone igrao u 30 mečeva u svim takmičenjima. Brzo je osvojio simpatije navijača, koji vjeruju da će s Ansuom Fatijem biti budućnost kluba.

Barcelona je u ljeto 2019. godine dogovorila nejgov transfer za samo pet miliona eura iz Las Palmasa, a trenutni ugovor s Kataloncima vrijedi do ljeta 2022. godne. Međutim, Barca ima opciju odnosno klauzulu koju može da aktivira na dodatne dvije sezone.

Katalonci će ponuditi potpuno novi ugovor Pedriju do ljeta 2026. godine, a njegova odštetna klauzula bit će nevjerovatnih 400 miliona eura.

S obzirom na tu cifru, čini se da se radi o nevjerovatnom talentu i igraču koji će imati veliku karijeru.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...