GENI SU ČUDO: Zgodna kćerka slavne manekenke pozirala za magazin 20 godina nakon svoje majke

Leni se nada kako će slijediti mamine stope u poslu, a na Instagramu ima više od 775.000 pratilaca. 

  • Show

  • 13. Apr. 2021  13. Apr. 2021

  • 0

Nakon što je njezina majka Heidi Klum (47) prije dvije decenije postala prva zvijezda na naslovnici "Glamoura", njezina 16-godišnja kći Leni pozirala je za prvu samostalnu naslovnicu istog magazina, koji je time obilježio 20. godišnjicu izdanja. 

Mlada Leni rekla je za "Glamour Germany" kako je to dugo željela napraviti, ali da joj majka nije dopuštala.

- Sad se napokon mogu baviti manekenstvom i jako sam uzbuđena zbog toga - dodala je pa istaknula kako joj je čast to dijeliti sa svojom majkom. 

Leni Klum otvorila je u januaru berlinsku Sedmicu mode, samo mjesec dana nakon što je sa majkom Haidi pozirala na naslovnici njemačkog "Voguea". 

- Još od 11. godine molila sam mamu da mi dopusti da imam javni Instagram - rekla je. 

Manekenka je otkrila kako u posljednjih nekoliko sedmica napokon može pokazati svoje lice, ali i priznala kako joj je drago što joj je mama branila objavljivanje fotki, jer bi, vjerovatno, požalila zbog brojnih objava koje je postavila ranije.

Leni se nada kako će slijediti mamine stope u poslu, a na Instagramu ima više od 775.000 pratilaca. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...