NERMIN NIKŠIĆ KATEGORIČAN: "Komšić je napravio DRŽAVNIČKI POTEZ slanjem 'non-papera' u Bruxelles, ima podršku SDP-a!" (VIDEO)

Predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić govorio je za Federalnu televiziju o "non-paperu" koji je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio u Bruxelles.

  • Politika

  • 14. Apr. 2021  14. Apr. 2021

  • 0

Na pitanje da li podržava takvu vrstu inicijative, Nermin Nikšić je kazao da, što se toga tiče, Komšić ima apsolutnu podršku SDP-a BiH.

"Apsolutno smatram da je to državnički potez, da je to uredu i, što se tog dijela tiče, ima apsolutno našu podršku. Ja se iskreno nadam da će i on shvatiti da razlozi zbog kojih je ušao u vlast sa SDA, kako bi spriječio donošenje Izbornog zakona koji je nakaradan, da se moglo obaviti i da dajete legitimitet SDA, ali bolje ikad nego nikad", kazao je Nikšić.


 
(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...