O OVOME BRUJI NJEMAČKA: Tri razbojnika provalila u dječiji vrtić, a kada je došla policija, uslijedio je šok...

Oni su prije toga ispreturali vrtić i provalili u vrtnu kućicu.

  • Šareni svijet

  • 15. Apr. 2021  15. Apr. 2021

  • 0

Tri provalnika otkrila su sve opasnosti spavanja na poslu kad ih je ove sedmice zaposlenica vrtića u njemačkom gradu Schopfheimu otkrila po dolasku na posao i pozvala policiju.

Trojica mladića u dobi od 17, 21 i 28 probudila su se iz drijemeža u utorak rano ujutro s lisicama na rukama koje im je stavila policija koja je tragala za njima zbog pljačke u susjedstvu.

Oni su prije toga ispreturali vrtić i provalili u vrtnu kućicu.

Iste noći provaljeno je u obližnji ured i nekoliko komada namještaja uništeno je nasilnim otvaranjem, što je rezultiralo štetom od oko 12.000 eura, objavila je policija u gradu Freiburgu na jugozapadu Njemačke.

Kod uhapšenih nisu pronađeni ukradeni predmeti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...