CURE ZASTRAŠUJUĆI DETALJI MASAKRA U "FEDEXU": Najmanje osmero mrtvih, više od 60 ranjenih, pogledajte nove snimke s lica mjesta

U skladištu američke kompanije za kurirske usluge "Fedex" u saveznoj državi Indianapolis u četvrtak navečer došlo je do masovne pucnjave, u kojoj je poginulo osam osoba, a najmanje 60 ih je ranjeno, potvrdila je policija.

  • Hronika

  • 16. Apr. 2021  16. Apr. 2021

  • 1

Američka policija je na pres-konferenciji izvijestila da je napadač vjerovatno sam sebi oduzeo život te da više nema opasnosti za zajednicu.

- Ovo je jako tužno - izjavila je glasnogovornica policije Genae Cook, koja je iznijela podatak da je najmanje pet osoba sa povredama završilo u bolnici.

Dvojica očevidaca su vidjela muškarca kako izvlači oružje iz svog automobila. Jedan je zaposlenik "Fedexa" rekao da je vidio tijelo na podu.

Policija ranije nije željela iznositi broj ranjenih niti broj eventualnih žrtava, ali su izvijestili da je više ljudi prebačeno u bolnice. List "Indianapolis Star" javlja da je policija pronašla nekoliko žrtava u skladištu kompanije u blizini aerodroma.

Videosnimci sa mjesta incidenta prikazuju policijsku traku na parkingu objekta "Fedexa", piše AP.

- Vidio sam muškarca s nekakvom automatskom puškom, pucao je na otvorenom - izjavio je Jeremiah Miller, koji se zatekao u blizini.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...