NISKOTARIFNI LETOVI: "Wizz Air" od 6. juna uvodi još jednu zračnu liniju iz Banje Luke...

Nova niskotarifna linija povezivat će Banju Luku s aerodromom Štokholm-Skavsta u Švedskoj.

  • Vijesti

  • 16. Apr. 2021  16. Apr. 2021

  • 0

Aviokompanija "Wizz Air", samo jedan dan nakon što je najavila početak poslovanja iz Banje Luke sa četiri nove linije, danas najavljuje novu, petu liniju.

Nova niskotarifna linija će povezivati Banju Luku s aerodromom Štokholm-Skavsta u Švedskoj.

Linija će biti otvorena 6. juna 2021., a letovi će se obavljati dva puta sedmično. Karte su već dostupne za prodaju po cijeni od 24,99 eura.

Paulina Gosk, menadžer korporativnih komunikacija "Wizz Aira", kazala je da su oduševljeni što danas mogu najaviti još jednu liniju u svojoj mreži u Bosni i Hercegovini.

"Samo jedan dan nakon što smo objavili naše poslovanje u Banjaluci, donosimo još jednu novu mogućnost za putnike tako što omogućujemo povezivanje s aerodromom Štokholm-Skavsta u Švedskoj. Današnja objava potvrđuje našu posvećenost razvoju našeg prisustva u Bosni i Hercegovini i pružanju pristupačnijih prilika za putovanje, uz održavanje najviših standarda zdravstvenih i sigurnosnih protokola. Naši najsavremeniji avioni, kao i naše pojačane zaštitne mjere, osiguraće najbolje moguće sanitarne uslove za putnike", kazala je Gosk.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...