ZBOG NJE JE OSTAVIO BIVŠU SUPRUGU: Slavni operni pjevač na odmoru uživa sa 26 godina mlađom suprugom, paparazzi su ih ulovili "na djelu"

Pjevač je otvoreno progovorio o 25-godišnjoj razlici u godinama između njega i njegove supruge te otkrio tajnu njihove sreće.

  • Show

  • 17. Apr. 2021  17. Apr. 2021

  • 1

Poznati operni pjevač Andrea Bocelli i njegova supruga Veronica nedavno su proslavili godišnjicu braka iako su bili zajedno 12 godina prije nego što su se vjenčali. 

Andrea Bocelli's dog ran away from his boat and got lost, leaving all the family in dispairFoto: Profimedia

Pjevač je otvoreno progovorio o 25-godišnjoj razlici u godinama između njega i njegove supruge te otkrio tajnu njihove sreće.

- Veliki jaz u godinama tradicija je u mojoj porodici, takva razlika je i između mojih roditelja - rekao je. 

- Usto sam jako religiozan, a razlika u godinama je nešto što često susrećemo u biblijskim brakovima - dodao je operni pjevač.

Trajna ljubav Andree i Veronike pokazala se kad su izašli na pozornicu na specijalnom snimljenom koncertu u velikom holivudskom pozorištu Dolby u LA-u. Iako su u emisiji bili i dueti s vokalnim moćnicama, kao što su Ariana Grande i Nicole Scherzinger, nagrada za najromantičniju pjesmu noći definitivno je pripala Bocelliju i njegovoj supruzi.

24sata

Foto: Instagram

- Brak je, zapravo, započeo kad smo se upoznali - rekao je jednom prilikom Bocelli.

Ispričao je da su prijatelji ostavili Veronicu samu tokom izlaska i da je spletom okolnosti završila na zabavi 2002. godine na kojoj je i on bio. Nedavno razvedeni Andrea nakon prvog razgovora ostao je potpuno opčinjen ovom ljepoticom, a koliko ga je zaludila, govori i činjenica da joj je otpjevao ariju "Occhi Di Fata" ("Viline oči") te je molio da ostane kad mu je rekla da treba ići kući i učiti za ispite, piše britanski "Express".

24sata

Foto: Instagram

- Bio je to najbrži početak veze, jer smo se te iste noći zajedno uselili - rekao je Andrea.

Tokom godina, Veronica je postala druga majka Andreinoj djeci Amosu i Matteu koje naziva 'svojim sinovima', a par je 2012. godine dobio i kćer Virginiju.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...