KAKAV VELEMAJSTOR: Pogledajte golčinu o kojoj bruji nogometni svijet, golman nije imao nikakve šanse

Nova sezona u američkom MLS-u počela je sinoć, a u centru pažnje nalazi se utakmica između Seattle Soundersa i Minnesote.

  • Sport

  • 17. Apr. 2021  17. Apr. 2021

  • 0

Seattle je odlično otvorio novu sezonu i uspio je da dođe do uvjerljive pobjede nad Minnesottom. Soudersi su slavili sa 4:0, a utakmicu je obilježio Joao Paulo, koji je početkom drugog poluvremena postigao spektakularan gol.

Paolo je sjajno prmio jednu odbijenu loptu na nekih 22-23 metra, a onda je zabio nestvaran gol iz voleja za 1:0.

Njegovi saigrači nisu mogli da vjeruju šta je Paolo uradio te smo već u prvom kolu vidjeli gol koji će sigurno na kraju biti u konkurenciji za pogodak sezone.

Seattle je do kraja uspio da postigne još tri gola i uvjerljivo slavi. Dva gola zabio je Rudiaz u razmaku od tri minute, a konačnih 4:0 postavio je Montero u 86. minuti utakmice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...