BILA JE SAN SVAKOG MUŠKARCA: Slavna pjevačica, seks-simbol osamdesetih, na svoj 55. rođendan šokirala fanove

Iako nije bila za modne piste, jer je visoka samo 153 centimetra, fotogenična tinejdžerka mogla se podičiti mjerama 90-60-90 (i to bez hirurških intervencija), pa je ubrzo postala uspješan profesionalni model i snimala je duplericu za duplericom.

  • Show

  • 18. Apr. 2021  19. Apr. 2021

  • 0

Britanska pjevačica i model Samantha Fox (55) nekoć je bila seks-simbol, ali i danas još uvijek izgleda odlično. 

Nedavno je otkrila da se udaje za svoju dugogodišnju djevojku, Norvežanku Lindu Olsen (47), koja je majka dva sina i koja vodi vrlo privatan život. Mnoge njene nekadašnje fanove to je iznenadilo. 

Fox je svoju karijeru počela graditi sa svega 16 godina kad je počela pozirati u toplesu za britanski tabloid The Sun.

alt

Iako nije bila za modne piste jer je visoka samo 153 cm, fotogenična tinejdžerica mogla se podičiti mjerama 90-60-90 (i to bez hirurških intervencija), pa je ubrzo postala uspješan profesionalni model i snimala je duplericu za duplericom. Nakon što se progurala na britansku scenu sa toples slikama u The Sunu i Playboyu, pokazala je i svoj pjevački talent. 

Samantha je 1986. objavila debitantski singl 'Touch Me' koji je vrlo brzo postao hit i završio na prvom mjestu u 17 zemalja. Popularne su bile i njezine pjesme 'Naughty Girls' i 'I Wanna Have Some Fun', a 1988. je bila nominirana za nagradu Brit u kategoriji najbolje ženske muzičke umjetnice.

Iako su za njom uzdisali muškarci diljem svijeta koji su pratili po koncertima i čak tetovirali na sebe njeno ime, pjevačica je 2003. napokon javno priznala kako je zapravo privlače žene.

Dugo je vremena bila u vezi sa svojom menadžericom Myrom Stratton sve dok ona, nažalost, nije preminula od raka 2015. godine. Nakon četiri godine, sreću je pronašla sa sadašnjom zaručnicom Lindom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...