LUDNICA, ŠTA JE OVO: Pjanić objavio video slavlja iz autobusa, nogometaši Barcelone se potpuno razuzdali, pogledajte ko je pretjerao…

Pjanić nije dobio ni minut u finalu Kupa Kralja, tačnije nije bio ni na klupi. Ronald Koeman ga je poveo u Sevillu, a kada je došlo vrijeme za utakmicu bh. veznjaka uopšte nije bilo u rosteru.

  • Sport

  • 18. Apr. 2021  

  • 0

Međutim, nakon visoke pobjede od 4:0, bh. reprezentativac je bio među najsretnijim igračima Barcelone. Vjerovatno zato što mu je to bio prvi trofej od dolaska.

Za razliku od ranijih sezone slaviti trofej nije bilo moguće na ulicama, neće biti ni organizovanog dočeka u prijestolnici Katalonije, ali to nije spriječilo igrače Barce da luduju u autobusu.

Prvotimci Barcelone na društvenim mrežama objavili su kratke video zapise derneka.

Dio ludnice objavio je i Pjanić. Na videu se može vidjeti da je u busu bio pravi lom te da praktično nije bilo igrača Barcelone koji je mirovao.

Osim muzike i plesa pojedini igrači su konzumirali i alkohol. U tome je prednjačio Jordi Alba koji je nekako djelovao kao najraspoloženiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...