SPEKTAKULARNE SU: Victoria Beckham u hlačama koje je teško obući ili svući bez tuđe pomoći (FOTO)

Victoria Beckham u svim je prilikama vjerna odjevnim komadima svog modnog brenda pa je tako i za ovu zabavu odabrala komade iz vlastite kolekcije.

  • Žena

  • 19. Apr. 2021  19. Apr. 2021

  • 0

Svoju londonsku adresu porodica Beckham zamijenila je za Miami. S obzirom na to da je David Beckham jedan od suvlasnika nogometnog kluba Inter Miami, a trenutno obavlja i funkciju predsjednika kluba, mnogo vremena provodi na Floridi.

Povodom otvaranja nove klupske sezone, Beckhamovi su priredili zabavu, na kojoj su se pojavile mnoge slavne osobe, poput Pharella i Kim Kardashian.

Victoria Beckham u svim je prilikama vjerna odjevnim komadima svog modnog brenda pa je tako i za ovu zabavu odabrala komade iz vlastite kolekcije, piše Zadovoljna.hr.

U kombinaciji su se najviše isticale crne hlače napravljene od PVC-a. Svaka moderna garderoba treba hlače "slim fit" kroja, a ovaj laskavi model ima i visoki struk i siluetu koja izdužuje noge, piše na stranici brenda.

"Spektakularne su", komentirala je jedna pratiteljica Victorije na Instagramu.

Hlače od PVC-a, Victoria BeckhamHlače od PVC-a, Victoria Beckham (Foto: Victoria Beckham)

Oni koji su imali priliku nositi uske hlače od PVC-a, dobro znaju koliko je teško navući ih na noge i potom svući. S obzirom na to da je u pitanju vrlo krut materijal koji nije podatan kao ostali klasični materijali od kojih se izrađuju hlače, obično vam za to treba pomoć druge osobe.

Hlače od PVC-a, Victoria BeckhamHlače od PVC-a, Victoria Beckham (Foto: Victoria Beckham)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...