KOEMAN NE RAČUNA NA PJANIĆA: Počela utrka za Mireta, već se javio slavni...

...Inter, najvjerovatniji novi prvak Italije.

  • Sport

  • 20. Apr. 2021  20. Apr. 2021

  • 0

Miralem Pjanić nalazi se na pragu odlaska iz Barcelone, tvrdi "Calciomercato".

Kako navodi pouzdani italijanski list, Ronald Koeman nema apsolutno nikakvo povjerenje u našeg reprezentativca te je odlučio da više ne računa na njegove usluge.

Pjanić je ponuđen zainteresovanim klubovima, a navodno se tri kluba interesuju za usluge bh. reprezentativca. Prema navodima italijanskog medija, jedan od tri kluba je Inter, gdje bi ga rado doveo Giuseppe Marotta, koji ga je već doveo iz Rome u Juventus.

Podsjetimo, Pjanić je ove sezone odigrao svega 28 utakmica za Barcelonu, a većinu tih mečeva počeo je s klupe za rezervne igrače.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...