DIREKTORICA KCUS-a ZAHVALILA: "Bila nam je čast pomoći građanima u Novom Pazaru"

Povelja Grada Novog Pazara naslovljena je na KCUS, a navodi se da se dodjeljuje "za izuzetan doprinos u borbi protiv korone".

  • Vijesti

  • 20. Apr. 2021  21. Apr. 2021

  • 3

Na adresu Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu stigla je zahvala iz Novog Pazara za pomoć koju je ova institucija pružila prijateljskom gradu u borbi protiv pandemije.

Povelja Grada Novog Pazara naslovljena je na KCUS, a navodi se da se dodjeljuje "za izuzetan doprinos u borbi protiv korone".

Bila nam je cast pomoci gradjanima u Novom Pazaru. Pomoci kolegama iz Srbije takodjer. Hvala za Povelju dragi nasi iz Sandzaka. Uvijek smo tu za vas.

Posted by Sebija Izetbegovic on Utorak, 20. April 2021.

Na povelji prijateljima iz Sandžaka zahvalila se direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović.

"Bila nam je čast pomoći građanima u Novom Pazaru. Pomoći kolegama iz Srbije također. Hvala za povelju dragi naši iz Sandžaka. Uvijek smo tu za vas", napisala je direktorica Izetbegović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...