PROVEDENA ANKETA U ZAGREBU I BEOGRADU: Da li su Hrvati i Srbi za "prekrajanje" granica? (VIDEO)

Dok neki sagovornici misle da granice mogu da se mijenjaju, drugi tvrde kako je sama pomisao na promjenu granica potpuna budalaština.

  • Regija

  • 21. Apr. 2021  22. Apr. 2021

  • 6

Portali Index.hr. i Nova rs. napravili su anketu među građanima Zagreba i Beograda o njihovoj reakciji na pojavu tzv. non-papera, kojim je predviđena nova promjena granica na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

Pogledajte u videu kako su građani glavnih gradova Hrvatske i Srbije reagovali na pitanje da li granice treba ponovo da se mijenjaju.

Dok neki sagovornici misle da granice mogu da se mijenjaju, drugi tvrde kako je sama pomisao na promjeni granica potpuna budalalaština.

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...