OVA BILJKA RJEŠAVA MNOGE ZDRAVSTVENE PROBLEME: Izbacuje ŠTETNE tvari iz organizma, a veoma je dobra za ŠTITNU ŽLIJEZDU!

Ukoliko ovu namirnicu uključite u svoj režim ishrane, zagrantovano ćete biti iznenađeni svim blagodatima koje će vaš organizam dobiti upravo od ove biljke.

  • Zdravlje

  • 21. Apr. 2021  22. Apr. 2021

  • 0

Naime, ova biljka se koristi za liječenje raznih vrsta bolesti iz razloga što ima mnogo pozitivnih svojstava koja imaju veoma dobra dejstva na probleme sa štitnom žljezdom i borbama protiv loše probave.

alt

Za ovu biljku se kaže i da je odličan laksativ iz razloga jer su njena svojstva veoma efikasna. Naime, riječ je o rotkvicama. One mogu itekako pomoći u poboljšanju vašeg zdravlja. 

Takođe, možete obnoviti tkiva svoje kože. Pored toga, rotkvica vam može pomoći da izbacite sve štetne stvari iz svog organizma ali isto tako i da se izborite sa bolovima u stomaku. Ne treba zaboraviti ni na pozitivna dejstva rotkve na jetru jer je čisti i pomaže u poboljšanju funkcija. Rotkva je bogata vitaminom C i različitim antioksidansima i hranljivim materijama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...