ZIDANE NIJE VJEROVAO SVOJIM OČIMA: Real je ponovo na prvom mjestu, ali svijet bruji o promašaju napadača kraljevskog kluba

Real Madrid je pobijedio Cadiz u gostima rezultatom 3:0 i ponovo zasjeo na prvo mjesto La Lige.

  • Sport

  • 22. Apr. 2021  22. Apr. 2021

  • 1

Gosti iz Madrida sve su riješili u prvom poluvremenu. U razmaku od 10 minuta postigli su tri gola. Benzema je počeo i završio seriju, a drugi gol je djelo Odriazole, i to na asistenciju sjajnog Francuza.

Francuz je vodeći gol zabio iz penala. Bio je to prvi penal za Madriđane nakon 26 utakmica koji tako nisu uspjeli oboriti niz Raya Vallecana, za kojeg kazneni udarac nije dosuđen na 28 uzastopnih mečeva.

Cadiz je tako postao 35. klub kojem je Benzema uspio postići gol u La Ligi, nešto što nije uspjelo ni Cristianu Ronaldu dok je bio član Reala.

S večerašnja dva gola, iskusni 33-godišnjak je stigao do 21 gola u španskom prvenstvu ove sezone te mu vodeći na listi strijelaca Leo Messi sada bježi dva gola. Benzemin drugi gol Cadizu pogledajte ovdje.

Real je ponovo na prvom mjestu, ali svijet bruji o promašaju napadača kraljevskog kluba iz 75. minute.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...