MLAĐE JE SLAĐE: Slavni glumac uhvaćen na plaži kako uživa sa 30 godina mlađom, zbog nje je ostavio Monicu Belluci

Vincent i Tina prohodali su nakon njegovog razvoda od italijanske glumice Monice Bellucci, s kojom je tokom braka dobio dvije kćeri Devu i Leonie.

  • Show

  • 22. Apr. 2021  22. Apr. 2021

  • 0

Vincent Cassel (54) i njegova supruga Tina Kunakey (23) ne udaljavaju se jedno od drugog, a ni od plaže u Rio de Janeiru, na kojoj glumac bez pogovora izvršava sve obaveze koje nalaže uloga supruga jedne ljepotice. 

Glumac i manekenka, inače, žive u Rio de Janeiru, a na plaži su uočeni u trenutku kad je ona pokušavala snimiti fotografiju same sebe, nakon čega su zajedno provjeravali rezultate na mobitelu. Glumac je potom ustao i bez pogovora snimio nekoliko njezinih fotografija, i to na koljenima. 

*EXCLUSIVE* Vincent Cassel and wife Tina Kunakey bare their hot bodies at the beach in Brazil!

 *EXCLUSIVE* Vincent Cassel and wife Tina Kunakey bare their hot bodies at the beach in Brazil!

Foto: DESI

Inače, par je u vezi od 2016., a u braku od 2018. i ima dvogodišnju kćer Amazonie. Uprkos nagađanjima da njihova ljubav neće dugo potrajati, Cassel i Kunakey za sada funkcioniraju dobro.

Vincent i Tina prohodali su nakon njegovog razvoda od italijanske glumice Monice Bellucci, s kojom je tokom braka dobio dvije kćeri Devu i Leonie.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...