NEVJEROVATNE SCENE S AERODROMA MAHOVLJANI: Aleksandar Vučić stigao u Banju Luku, predsjednik Srbije napravio neočekivan potez, Dodik ostao kao ukopan (VIDEO)

Na svečanoj akademiji povodom obilježavanja Dana grada, Vučiću će biti uručen Ključ grada sa Poveljom počasnog građanina Banje Luke.

  • Vijesti

  • 22. Apr. 2021  22. Apr. 2021

  • 8

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Banju Luku, gdje će se sastati sa predsjedavajućim Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom i predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović.

U delegaciji su i predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić i premijerka Ana Brnabić, koje će u Narodnoj skupštini RS i entitetskoj vladi primiti predsjednik NSRS Nedeljko Čubrilović i premijer RS Radovan Višković.

Delegaciju Srbije na Aerodromu u Mahovljanima dočekao je Milorad Dodik.

Na svečanoj akademiji povodom obilježavanja Dana grada Vučiću će biti uručen Ključ grada, sa Poveljom počasnog građanina Banje Luke.

Na banjalučkim aerodromu dogodila se nesvakidašnja scena.

Naime, predsjednik Srbije napravio je neočekivan potez i, nakon kratkog rukovanja, sam se uputio prema automobilu, dok je Milorad Dodik ostao kraj aviona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...