UKOLIKO STE GA VIDJELI, ODMAH OBAVIJESTITE POLICIJU: U toku je velika potraga za mladićem nestalim na Igmanu, na sebi je imao...

Na području planine Igman pokrenuta je potraga za nestalim 26-godišnjakom, saopćeno je iz Gorske službe spašavanja Ilidža.

  • Hronika

  • 23. Apr. 2021  23. Apr. 2021

  • 0

“Na poziv operativnog centra Civilne zaštite Ilidža, pripadnici GSS-a Ilidža pokrenuli su noćnu potražnu akciju za Seminom Hotom (1995). Gorska služba spašavanja Ilidža je na terenu i tragaju za nestalim na širem lokalitetu planine Igman. Nestali je visok 190 centimetara, na sebi je imao sivu jaknu, farmerke i bijele tene”, naveli su iz GSS-a.

 

Mole se svi građani koji imaju bilo kakve informacije da to jave na dežurni broj GSS-a Ilidža 062-499-332 ili da obavijeste MUP KS na broj 122.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...