ŠAROVIĆ OGOLIO VOŽDA: "Dodik završava put uvođenja BiH u NATO bez da je o tome ikad išta pitao institucije Republike Srpske..."

Dodik je započeo uvođenje BiH u NATO još u vremenu kad je bio svježi dašak vjetra na Balkanu, a dovršava ga upravo ovih dana dok pred građanima glumi patriotu", istaknuo je Šarović. 

  • Mini market

  • 23. Apr. 2021  23. Apr. 2021

  • 0

"Dokument objavljen iz sjedišta NATO kao i izjava Željka Komšića izrečena danas u programu FTV dokaz su da je Dodik dovršio uvođenje BiH u NATO, da je Program reformi bio samo farsa u režiji Milorada Dodika i da je Dodik u Narodnu skupštinu RS poturio lažni dokument te tako doveo poslanike i cjelokupnu javnost u zabludu, poručio je predsjednik SDS Mirko Šarović. 

"Dodik završava put uvođenja BiH u NATO bez da je o tome ikad išta pitao institucije Republike Srpske i našu javnost. Dodik je započeo uvođenje BiH u NATO još u vremenu kad je bio svježi dašak vjetra na Balkanu a dovršava ga upravo ovih dana dok pred građanima glumi patriotu", istakao je Šarović. 

Šarović je kazao da lažna nacionalna politika lidera SNSD danas izlazi na vidjelo i da svakodnevno sve više i više ljudi to prepoznaje i okreće leđa SNSD-u.

(BN)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...