DOŠAO JE I TAJ DAN: Jasmili Žbanić stigla divna poruka iz Hrvatske

Bivša premijerka Hrvatske ponovo je poželjela sreću filmu "Quo vadis, Aida" uprkos tome što je već bila na udaru kritika kada je Žbanić čestitala na nominaciji za Oscara, piše Radiosarajevo.ba

  • Kultura

  • 25. Apr. 2021  

  • 1

Iako se i nedavno našla na udaru kritika kada je bh. rediteljici Jasmili Žbanić čestitala na nominaciji za Oscara, bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor ponovo je poželjela sreću filmu “Quo vadis, Aida”.

“Sretno danas za Quo vadis, Aida”, poručila je Kosor na svom Twitter nalogu.

Podsjetimo, nakon što je film Jasmile Žbanić ušao u utrku za prestižnu nagradu Oscar, Kosor je poručila…

“Bravo Jasmila Žbanić! Quo vadis, Aida! Za istinu i pravdu”, navela je tada, a onda je uslijedila nobva objava u kojoj je, podsjećamo, navela:

"Jučer sam ovdje čestitala Jasmili Žbanić čiji je sjajan film Quo Vadis, Aida, ušao u najuži izbor za Oscara. Koliko me uvreda obasulo zbog toga, prostih i ograničenih ljudi. Zato opet; čestitam. Sigurna u Oscara. Zbog istine i pravde", poručila je Kosor.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...