JE LI MOGUĆE DA JE DODIK OVO IZJAVIO: "Na političkoj sceni Republike Srpske dolazi do smjene..."

Predsjednik SNSD Milorad Dodik rekao je da na političkoj sceni Republike Srpske dolazi do smjene generacija i da samo oni koji rade organizovano sa mladima mogu da računaju na svoju budućnost, što SNSD upravo i čini.

  • Mini market

  • 25. Apr. 2021  

  • 7

Dodik, koji je održao predavanje na temu liderstva polaznicima četvrte Škole novih lidera SNSD-a, zadovoljan je interesovanjem i znanjem mladih polaznika, prenosi RTRS.

"Nisam zadovoljan svojom interpretacijom jer ona može da bude bolja i ima ljudi koji mnogo više znaju o tome, ali sam impresioniran pitanjima. To me uvjerava da mladi polaznici Škole imaju želju i hoće da uče", rekao je on.

Dodik je rekao da je mlade polaznike zamolio da ne odustaju od bavljenja politikom.

"Јa sam želio da im prenesem upravo to, da ih zamolim da ne smiju odustati od bavljenja politikom, jer ako oni odustanu onda će to sigurno neko drugi uraditi i to možda lošiji do njih – rekao je on i dodao da je ovakva vrsta edukacije mladih članova stranke veoma važna, te da bi mogla da se podigne na još viši nivo", kaže Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...