JE LI MOGUĆE DA ĆE OVAKO BITI OKONČANA VELIČANSTVENA KARIJERA: UEFA pokrenula istragu, Ibrahimoviću prijeti dugogodišnja suspenzija

Zlatan Ibrahimović se našao u velikom problemu nakon što je UEFA potvrdila da je pokrenuta istraga protiv njega zbog "finansijskog učešća u radu kladionice".

  • Sport

  • 26. Apr. 2021  27. Apr. 2021

  • 1

Čuveni Šveđanin, koji nosi dres Milana, je pod lupu evropske kuće nogometa dospio prije nekoliko dana kada je saopšteno da Ibrahimović ima finansijskog udjela u kladionici po imenu „Bethard“, da bi Etička komisija UEFA pokrenula i zvanično istragu.

"U skladu sa Članom 31(4) Disciplinskog pravilnika UEFA, etički i disciplinski inspektori UEFA su zaduženi da sprovedu istragu povodom potencijalnog kršenja pravila UEFA od strane Zlatana Ibrahimovića, koji navodno ima finansijskog udjela u kladionici“, stoji u saopštenju UEFA.

Ukoliko bi Ibrahimović bio proglašen krivim, UEFA, inače poznata kao krajnje rigorozna po tom pitanju, bi Ibrahimovića kaznila višegodišnjom suspenzijom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...