ZAVILA GA U CRNO: Legendarni oskarovac mora prihvatati uloge u lošim filmovima, jer njegova bivša troši milione

Advokatica Roberta De Nira otkrila je da legendarni glumac nema novaca i da mora da prihvata sve uloge koje mu se nude, jer je njegova bivša supruga zavisna od dizajnerske odjeće i dijamantskog nakita, čija je vrijednost više od milion dolara.

  • Show

  • 26. Apr. 2021  27. Apr. 2021

  • 0

Sramno priznanje posljedica je teškog razvoda braka koji je trajao čak 21 godinu. Robert je naime, bio oženjen za Grace Hartauer, američku pripadnicu visokog društva sve do 2018.

Njegov advokat Caroline Kraus rekla je da je važno objasniti da je skupi razvod razlog što De Niro prihvata uloge u lošim filmovima, i da je od ‘Lovca na jelene’ i ‘Kuma II’ spao na uloge u filmovima kao što su  ‘The War With Grandpa’, ali i reklama za britanski brend Warburtons.

Kraus je pred sudom na Menhetnu rekla da Robert ima 77 godina i obožava svoj posao, ali da nije u redu što na pragu devete decenije mora da radi ovim tempom.

– Kada će on imati priliku da odbije neki projekt koji mu bude ponuđen? Da ne mora da radi šest dana u sedmici 12 sati dnevno, da ne mora da gasi Graceinu žeđ za Stellom Mccartney – rekla je advokat i dodala: – On sutra može da se razboli i onda je sve gotovo.

De Nirovo bogatstvo bilo je jednom prilikom procijenjeno na 350 miliona dolara, a to je izgradio tokom 50- godišnje karijere. U zadnje vrijeme prihvata sve poslove pa tako i reklame za automobile, banke i kreditne kartice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...